Αν ψάχνετε φωτογράφο, τότε διαβάστε πρώτα αυτό.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες γάμου σας είναι ένα πολύτιμο ενθύμιο για το κάθε ζευγάρι αφού αποτελεί ανάμνηση της  πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σας.  Θέλετε να θυμάστε εκφράσεις και συναισθήματα δικά σας και της οικογενείας σας, καθώς να γελάτε και να συγκινήστε βλέποντας τα ξανά και ξανά για χρόνια.

Δείτε λοιπόν πως θα επιλέξετε τον φωτογράφο του γάμου σας, ώστε να έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις που θα ζείτε ξανά και ξανά.

Κατά τη φωτογράφηση να είστε ο εαυτός σας…

Μη βιάζεστε και μη χαμογελάτε στημένα! Αυτό είναι και το πιο σημαντικό! Δείξτε την αγάπη σας και τον ερωτά σας. Αυτές θα είναι και οι πιο ζεστές και λαμπερές φωτογραφίες γάμου.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε φωτογράφο μόλις  κλείσετε και την ημερομηνία του γάμου.

Έτσι θα έχετε καιρό να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλούς. Μην ξεχνάτε πως οι φωτογράφοι την άνοιξη είναι σε περίοδο αιχμής . Οι φωτογράφοι γάμου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και γενικά μεγαλουπόλεων είναι κλεισμένοι αυτή την εποχή. Αν αποφασίσετε να κάνετε το γάμο σας άνοιξη πρέπει να ξεκινήσετε από νωρίς .

Κάντε μια λίστα με όσα θέλετε να ρωτήσετε ή να πείτε στο φωτογράφο ώστε να μην υπάρξουν παραλείψεις

Θα πρέπει να έχετε σκεφτεί το ύφος που θέλετε να εκφράζουν το βίντεο και οι φωτογραφίες  γάμου σας. Προτιμάτε κάτι παιχνιδιάρικα και ανάλαφρο σαν θέμα ή θέλετε κάτι πιο σοβαρό και glamorous;  Μην ξεχνάτε να σκεφτείτε στυλ και για το video του γάμου σας που μπορεί να γίνει σαν video clip ή ντοκιμαντέρ. Οι φωτογράφοι γάμου έχουν πολύ πρωτότυπες ιδέες να σας προτείνουν.

Ζητήστε  να δείτε προηγούμενες δουλειές των φωτογράφων

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τουλάχιστον ένα άλμπουμ ενός ολόκληρου γάμου, από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλοι οι επαγγελματίες φωτογράφοι γάμου θα έχουν τουλάχιστον 2-3 να σας δείξουν. Δώστε προσοχή στην ικανότητα του φωτογράφου να συλλάβει το συναίσθημα της ημέρας.

Μην επιλέξετε ερασιτέχνη φωτογράφο ακόμα και αν είναι φίλος ή συγγενής σας

Οι πιθανότητες να το μετανιώσετε μετά είναι πολλές.  Βεβαιωθείτε πως πρόκειται για επαγγελματία φωτογράφο που ειδικεύεται στους γάμους και αγαπάει αυτό που κάνει.

Συζητήστε με τον σύζυγο σας ποιος επαγγελματίας σας άρεσε περισσότερο

Βασιστείτε στο ένστικτο σας και μην ξεχνάτε πως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι να υπάρχει χημεία μεταξύ του ζευγαριού και του φωτογράφου ώστε οι φωτογραφίες σας να βγουν τέλειες!