Συμβουλές για γαμήλια ανθοδέσμη

Οι περισσότερες νύφες είναι αναποφάσιστες και μπερδεμένες με την επιλογή του νυφικού τους μπουκέτου, αλλά η επιλογή  πρέπει να γίνει τελικά από εκείνες και σύμφωνα με τις προτάσεις των ειδικών. 
Θα πρέπει να επιλέξετε μια γαμήλια ανθοδέσμη που να είναι σωστή για σας, την δεξίωση και να ταιριάζει το στυλ και το θέμα του γάμου σας. 
 
Οπότε θα πρέπει να επιλέξετε μια ανθοδέσμη που να ταιριάζει με το σχήμα του σώματος σας. Αν κάνετε αυτό το λάθος,αντί να αναδειχθούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, το μπουκέτο θα τονίσει τα χειρότερα σας. 
Σίγουρα κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε αν δεν θέλετε να χαλιέστε κάθε φορά που βλέπετε τις φωτογραφίες του γάμου!Θα σας πω αμέσως για το τι μπουκέτο να επιλέξετε ανάλογα με το σχήμα του σώματός σας, αλλά πριν από αυτό επιτρέψτε μου πρώτα μια συμβουλή.
Φίλες και η οικογένειά θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποια ανθοδέσμη σας ταιριάζει. Θα έχουν συμβουλές για τα χρώματα, τα σχήματα και τα λουλούδια. Αν είστε τυχερές όλοι θα πρέπει  να συμφωνήσουν για το τι τους αρέσει.
 
Μια φίλη θα σας προτείνει τριαντάφυλλα επειδή της αρέσουν πολύ ή το πιο πιθανό γιατί δεν της τα έστειλε το αγόρι της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Άλλη φίλη πάλι θα σου πει όχι τριαντάφυλλα ίσως επειδή την τελευταία φορά που έπιασε ένα, της καρφώθηκε ένα αγκάθι....
Κάποιος θα σου προτείνει απαλά χρώματα γιατί είναι  πιο ρομαντικά και κάποιος άλλος όχι. - ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ - Είναι ο γάμος σου και μόνο η δική σου γνώμη μετράει, ευχαρίστησε τους για την βοήθεια άλλα κάντε το δικό σας.Τώρα που ξεκαθάρισα το πιο σημαντικό πράγμα για την επιλογή της νυφικής σου, πάμε στις συμβουλές.
Ξεκινήστε ξεφυλλίζοντας μερικά νυφικά περιοδικά και ψάχνοντας στο internet για να έχετε μια αίσθηση για το τι σας αρέσει και  τι δεν σας αρέσει.Απάντησε σε αυτές τις 5 ερωτήσεις:
  • Τι χρώματα θέλεις;
  • Τι λουλούδια θέλεις;
  • Τι σχήμα θέλετε;
  • Τι  μέγεθος μπουκέτου;
  • Ti είδος πρασινάδες; 
Θα μπορούσα να δώσω κάποιες συμβουλές για την απάντηση αυτών των ερωτημάτων, αλλά πραγματικά, αυτό είναι το προσωπικό σας γούστο.Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξεταστεί είναι η επιλογή του σωστού στυλ της ανθοδέσμη για το σχήμα του σώματός σας . Για να προσθέσετε ύψος επιλέξτε το στυλ δάκρυ ή καταρράκτη σε λεπτό συνδυασμό και φινετσάτο τελείωμα.

Ψηλές νύφες

Ένα πλούσιο μπουκέτο στρογγυλό και με κάποιες πρασινάδες να φεύγουν προς τα κάτω θα τραβούσε την προσοχή στα λουλούδια  και σε σας.

Εύσωμες νύφες

Ένα μεγάλο πλούσιο μπουκέτο με έντονα  χρώματα θα βοηθήσει στην ισορροπία.

Μικρόσωμες νύφες

Μικρο στρογγυλό μπουκέτο για να διατηρηθεί η κομψότητα και λεπτότητα σας. Ένας είναι ο κανόνας που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας. Το νυφικό σας μπουκέτο πρέπει να είναι σε αρμονία με σας το νυφικό σας φόρεμα και το στυλ του γάμου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να κοιτάνε όλοι την νυφική σας και όχι εσάς ή να έχετε μια νυφική που περνάει απαρατήρητη.

Πάρτε και την γνώμη των ειδικών  που θα ασχοληθούν με τον ανθοστολισμό του γάμου σας.