ΤΟ ΚΤΗΜΑ

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ

Το Κτήμα Λιάρου βρίσκεται στο Κορωπί σε μια προνομιακή τοποθεσία 5,5 στρεμμάτων.

Διαθέτει εξωτερικό χώρο 1.500 ατόμων ανάμεσα σε καταπράσινα δέντρα με ειδυλλιακό καταρράκτη και πισίνα στο κέντρο, ενώ η κλειστή αίθουσα 500 ατόμων εγγυάται τη διεξαγωγή εκδηλώσεων όλο το χρόνο.

Εκδηλώσεις κάθε είδους είναι δυνατό να φιλοξενηθούν στους χώρους μας γάμοι, βαπτίσεις, συνέδρια, parties, επαγγελματικά γεύματα, παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών - όλες με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Επιπλέον, η υπάρχουσα ηχητική εγκατάσταση είναι κατανεμημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγιστοποιεί το ακουστικό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας παράλληλα την εκδήλωσή σας.

Εξυπηρετεί επίσης όσες ανάγκες αφορούν στον οπτικοακουστικό εξοπλισμό χάρη στους εξειδικευμένους συνεργάτες του, δίνοντας λύσεις και καλύπτοντας πλήρως την εκδήλωσή σας και σε αυτό τον τομέα.

Οι χώροι είναι δομημένοι έτσι ώστε να διαθέτουν πολύπλευρες αισθητικές και λειτουργικές δυνατότητες, παρέχοντάς σας την ευελιξία να προβάλλετε την προσωπική σας αισθητική.

Το όμορφο εκκλησάκι του κτήματος σε συνδυασμό με τον ατμοσφαιρικό περιβάλλοντα χώρο θα δώσει ένα ρομαντικό τόνο στο γάμο ή τη βάπτιση, ενώ το άνετο πάρκινγκ θα φιλοξενήσει 120 και πλέον αυτοκίνητα των προσκεκλημένων σας.

Διαθέτουμε δικό μας catering

H υπηρεσία "catering" μπορεί να καλύψει κάθε κοινωνική εκδήλωση που εσείς επιθυμείτε, είτε αυτή είναι στο δικό σας χώρο, είτε σε δικό μας.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την απαραίτητη προετοιμασία του χώρου.

Δημιουργούμε το μενού μαζί σας για όλες τις περιστάσεις, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και εξαιρετικές - ανταγωνιστικές τιμές. 

Το Κτήμα Λιάρου διαθέτει και δικό του catering (οικογενειακή επιχείρηση) το οποίο μπορείτε να επιλέξετε εφόσον το επιθυμείτε.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  • Η καλύτερη επιλογή για την πιο όμορφη μέρα της ζωής μου!! Πραγματικά ο χώρος μας ταξίδευσε, μέσα στο πράσινο, μέσα στην φύση και το μάτι δε σταματάει στον απέραντο ορίζοντα ... ευχαριστούμε για όλα

    - Παπαδόπουλος Κ.,
  • Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα! Η επιλογή μας να παντρευτούμε στο κτήμα σας ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Ήταν μία μαγική βραδιά! Όλα έγιναν όμορφα και απλά αλλά

    - Αγγελόπουλος Ν.,
  • Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε τη μέρα του γάμου μας μοναδική και αξέχαστη όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλους τους καλεσμένους μας! Ο επαγγελματισμός σας, ο απίστευτος χώρος, και η

    - Δημητρίου Μ.,