ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Κάθε γάμος μένει ανεξίτηλος στην μνήμη για δύο λόγους, την ομορφιά της νύφης και την επιτυχία της δεξίωσης που ακολουθεί την ιερή τελετή.

Εμπιστευτείτε την πείρα και τον επαγγελματισμό της ομάδας του Κτήματος Λιάρου, για να είναι η σημαντικότερη μέρα της ζωής σας και η πιο όμορφη.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κοινωνικές Εκδηλώσεις, Πάρτι, Επέτειοι.

Για κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, επετείους, πάρτι γενεθλίων ή παιδικά πάρτι, ειδικές γιορτές ή οποιοδήποτε άλλη εκδήλωση, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τον χώρο μας για εγγυημένη επιτυχία.

Το Κτήμα Λιάρου είναι κοντά σας σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Δώστε στην εκδήλωσή σας τη διάσταση που της αξίζει, και εμπιστευθείτε τη οργάνωση και τη φιλοξενία της στο έμπειρο προσωπικό μας.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Minimal μοντέρνος χώρος του Κτήματος Λιάρου έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις κάθε μορφής. (Συνέδρια, παρουσιάσεις , σεμινάρια , εταιρικές συναντήσεις).

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να καλύψουν κάθε εκδήλωση υψηλών απαιτήσεων εξασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα μέσα για την πραγματοποίηση της.

Η ευελιξία στην διάταξη του χώρου επιτρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με το ύφος της εκδήλωσης και τον αριθμό των συμμετεχόντων.

EVENTS - ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η μακρόχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας εγγυώνται τη διοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων παντώς τύπου.

Επιλέξτε την ημερομηνία για την ιδιαίτερη γιορτή σας και ελάτε να δείτε τις εγκαταστάσεις μας από κοντά. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια είναι η καταλληλότερη για το party ή την επέτειό σας.

Ανεξάρτητα από την τελική επιλογή σας, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μετατραπεί η εκδήλωσή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία!